Oleg som homoseksuel psykiatrisk patient, 1. afsnit:

Oleg som homoseksuel psykiatrisk patient, 1. afsnit:

Homoseksualitet (november 2019):

Oleg var havnet i en dyb personlig krise. Således var han kommet i tvivl om, m han rent faktisk var anal-fabet af første grad. Tvivlen var kommet til ham, efter han havde mødt en gammel kammerat. Ham havde han været meget forelsket i, da de begge gik i 7. klasse i folkeskolen.

Dengang havde han ikke haft modet til at vise sine følelser i forhold til kammeraten, men gensynet havde fået de gamle følelser til at blusse op igen. Denne gang havde han ingen problemer med at give udtryk for sine følelser.

Trods Olegs gode hensigter havde kammeraten på ingen måde taget godt imod hans kærlighedserklæring.

Faktisk var han gået helt amok, og på en helt utvetydig måde ladet ham forstå, at anal-fabeter opfører sig som dyr, fordi de konsekvent bruger  afføringskanalen som en kærlighedskanal. Denne fremgangsmåde kan ikke betragtes som værende normal, fordi afføringskanalen kun har et formål, nemlig at skille sig af med de affaldsstoffer, som har hobet sig op i kroppen.

Oleg var blevet meget såret som menneske. Han havde derfor prøvet at få kammeraten til at forstå, at han ikke kunne gøre for, at han var anal-fabet, fordi han jo var født på den måde.

Kan Oleg forklare sig overfor kammeraten?

Det havde blot gjort kammeraten endnu mere hidsig. Han havde forklaret Oleg, at man så at sige bliver ”programmeret” til at være anal-fabet i løbet af de første 5 år af sin levetid Som barn har man ikke tilstrækkelig med bevidsthed til at vedkende sig denne ”programmering”, fordi man får anal-fabetismen ind med ”modermælken”.

Kammeraten havde til sidst anbefalet ham, at han med øjeblikkelig virkning opsøgte en psykolog eller en psykiater med henblik på at blive afprogrammeret.

Med disse slutord var kammeraten gået og havde efterladt Oleg i en meget nedtrykt sindstilstand.

Hvordan skal Oleg komme videre med sit liv? Er han nået til et punkt, hvor han overvejer at tage sit eget liv? Er det hermed slut med beretningerne om hans eventyrlige oplevelser på denne blog?

Gå videre til det næste afsnit:

One Reply to “Oleg som homoseksuel psykiatrisk patient, 1. afsnit:”

Skriv et svar