Oleg som homoseksuel ambulanceredder, 2. afsnit:

Gå tilbage til det sidste afsnit:

Oleg som homoseksuel ambulanceredder, 2. afsnit:

Personligheden viste sig at være Bubbo, som var en midaldrende underholdningsvært på fjernsynet der på trods af alderen havde formået at bevare sit ungdommelige udseende og ikke mindst at bevare sit naive syn på livet.

 

Hans naivitet kom tydeligt til udtryk i de udsendelser, som han var med til at tilrettelægge. Således var hans nyeste påhit, at han kunne få en dybereliggende forståelse for et menneskes adfærd ved at følge det for rullende kameraer en hel dag.

For at gøre det ekstra interessant for seerne af hans programmer, skulle det dog ikke være hvem som helst, som han fulgte. Dette betød, at ”gæsten” kunne være alt fra en fuldvoksen person, som udelukkende gik med ble og sut, når vedkommende var alene i sit hjem, til en landmand som dyrkede sex med sin yndlingsgris.

Bubber er en kendt underholdningsvært i TV (november 2019):

Nu stod Bubbo i ambulancen, som var på vej til hospitalet. På trods af de snurrende kameraer vidste Bubbo ikke rigtigt, hvor han skulle gøre af sig selv. Han forstod ganske enkelt ingenting. Hvis kunstigt åndedræt ikke kunne bringe patienten til live igen, hvad skulle der så til?

Oleg havde set, at Bubbo virkede forvirret og forklarede, at det var karakteristisk for en anal-fabet af første grad, at han levede og åndede igennem sin afføringskanal. Det var derfor også vigtigt, at patienten fik tilført ekstra livgivende energi igennem afføringskanalen.

Der var ikke tid til at forklare mere. Det drejede sig om liv eller død, og Oleg fik hurtigt lagt sine bukser og underbenklæder fra sig.

Hvorfor tager Oleg lige pludselig noget af sit tøj af? Det kan jo ikke hjælpe patienten eller kan det? 

Er tøjafklædningen simpelthen et led i den nødvendige behandlingsform?

Gå videre til det næste afsnit:

One Reply to “Oleg som homoseksuel ambulanceredder, 2. afsnit:”

Skriv et svar