Oleg som homoseksuel sælger, 2. afsnit:

Gå tilbage til sidste afsnit:

Oleg som homoseksuel sælger, 2. afsnit:

Det viste sig at være Gustavio, som åbnede op for døren.

Borgmesterkandidat smed badekåben sammen med vinterbaderne (oktober 2019):

Det skal dog siges, at det ikke var den afbildede model.

Så vidt Oleg kunne vurdere var Gustavo kun iført en stilfuld lyserød badekåbe. Undtagelsen var den tykke guldkæde, som han altid bar omkring halsen, selv når han var i bad.

Oleg slikkede sig om munden. Gustavos påklædning tydede på, at han ikke var alene. Han kunne måske være interesseret i hans produkt i forbindelse med de aktiviteter, som han tilsyneladende var i gang med.

Fornemmelsen var dog også, at Gustavo ikke ligefrem var interesseret i at tale med fremmede. Faktisk stod han og gned hænderne mod hinanden og virkede meget fortvivlet.

Det var Olegs indtryk, at Gustavo havde et problem, som han ikke selv umiddelbart kunne løse, og Oleg forklarede derfor hurtigt, hvad hans eget ærinde var.

Så skete det. Gustavo lyste op som en hel sol og udtrykte henrykt at Oleg var som sendt fra himlen. Gustavos problem var nemlig, at den glidecreme, som han almindeligvis anvendte ikke slog til i den konkrete situation, hvor han var i gang med at ”traktere” sin partner.

Partneren var nemlig lidt af en ”sværvægter”, og hans endeballer var simpelthen så store, at glidecremen slet ikke slog til, når Gustavo begyndte at pumpe løs i partnerens afføringskanal.

Derfor vidste Oleg også, at hans lykke var gjort, da Gustavo resolut tog fat i hans ene arm og trak ham ind ad den endnu åbne hoveddør og efterfølgende skubbede til døren for at få den til at lukke sig.

Hvem er Gustavos partner, og er der en mulighed for, at Oleg kan få lov til at demonstrere sit produkt på vedkommende?

Gå videre til det næste afsnit:

2 Replies to “Oleg som homoseksuel sælger, 2. afsnit:”

Skriv et svar