Oleg som homoseksuel tøjdesigner, 1. afsnit:

Oleg som homoseksuel tøjdesigner, 1. afsnit:

Oleg havde netop færdiggjort en treårig uddannelse på Scandinavian Academy of Fashion Design (Margrethe-Skolen) i København.

Læs mere om akademiet her (oktober 2017):

Selv om Oleg havde rundet de 50 år, så havde det været magtpåliggende for ham at tage netop denne uddannelse.

Det skyldtes, at Oleg igennem en årrække havde gået rundt og været dybt frustreret over de mange muligheder, som en kvinde har med hensyn til tøjbeklædningen.

Her tænkte Oleg først og fremmest på de mange muligheder, som en kvinde har for at signalere ud til manden i hvor høj grad, at han skal kurtisere hende for at få adgang til hendes  fysiske krop/hylster.

Det var virkemidler, som anal-fabeterne ikke rådede over, og dette forhold mente Oleg, at han kunne ændre på ved hjælp af uddannelsen.

Virkemidlerne var utallige. Tøjets gennemsigtighed og stramhed for ikke at tale om  “dristige” aftegninger på tøjet kunne sige meget om kvindens tilgængelighed.

En kombination af nogle af virkemidlerne skabte endnu flere muligheder.

Oleg havde dog først og fremmest hæftet sig ved et enkelt virkemiddel, som han kunne konstatere blev anvendt meget i den vestlige kultur, nemlig halsudskæringens form og dybde.

(Billedet kan ikke aktiveres)

Formålet med halsudskæringerne:

Der er delte meninger om , hvad formålet er med de enkelte udskæringer. Læs  bare her (juli 2012).

“V-hals
– Næsten alle kan bære en V-hals. V-hals er flatterende, fordi man ser smallere ud i ansigtet. Det tager også fokus væk fra livet, siger Lene Idsø fra Vero Moda til kk.no.

Har man en kort hals, vil denne udskæring også være god, forklarer hun, og hendes kollega fra H&M istemmer.

– Denne form for halsudskæring giver indtryk af en længere hals og taljen ser mindre ud, fordi kroppen ikke er så kompakt, V-hals er også godt, hvis man er smalskuldret og ønsker at give indtryk af bredere skuldre, siger Susann Leikanger i H&M.

Dyb V-hals
Jo dybere udskæringen er, jo mere bryst vises der, og jo længere vil halsen se ud. Men det kræver en pæn barm at gå med dybe udskæringer.

– Den dybe V-hals fungerer især godt, hvis man har en slå-om-bluse på, men undgå de alt for dybe udskæringer, så det ikke tipper over til at blive vulgært, siger Lene Idsø.

Den dybe V-hals fjerner også fokus fra eventuelle brede hofter op til hals og barm.”

Oleg har derimod sin helt egen mening om,  hvad udformningen og dybden af den enkelte udskæring  signalerer ud.

Vil Oleg blive inspireret til at skabe noget tøj til anal-fabeter, som kan tiltrække andre anal-fabeter?

Gå videre til det næste afsnit:

Skriv et svar