Oleg som homoseksuel genfødt, 3. afsnit:

Gå tilbage til det sidste afsnit:

“Numsemanden” skal respekteres:

Nu var der ikke længere nogen tvivl. Nogle af Hansos partnere havde simpelthen ikke vist tilstrækkelig respekt for hans ”Numsemand”.

Således bryder ”Numsemanden” sig absolut ikke om, at gæster uden varsel trænger ind i hans hus og tilmed gør det med vold.

Sker det op til flere gange vil ”Numsemandens” immunsystem med tiden blive svækket.

Det forsøgte Oleg at forklare Hanso. Hansos diarre skyldtes ganske enkelt, at ”Numsemanden” var nervøs for, hvornår nogen igen ville forsøge at bryde ind med vold.

Problemet kunne tilmed blive endnu større. ”Numsemandens” immunsystem kunne simpelthen blive så svækket, at skadelige kræftceller ville kunne gøre sig gældende. Endetarmskræft ville således blive slutresultatet.

Symptomer på endetarmskræft (2020):

Oleg gjorde sig meget umage for at forklare Hanso, hvordan det hang sammen. Det var vigtigt for ham at få Hanso til at forstå, hvor vigtigt det var, at han ændrede sin adfærd.

Det tog lang tid, før Hanso forstod sammenhængen, men omsider forstod han.

Dermed forstod han også, at det var nødvendigt for ham at ændre adfærd.

Han skulle simpelthen blive bedre til at passe på sig selv.

Oleg foreslog derfor, at Hanso skulle insistere på, at de første møder med en ny partner altid skulle foregå på et offentligt sted.

Det var vigtigt, at en ny partner forstod og accepterede, at ”Numsemanden” blev respekteret, før forholdet kunne fortsætte mere privat.

Gå videre til det næste afsnit:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.