Oleg som homoseksuel missionær, 1. afsnit:

Oleg som homoseksuel missionær, 1. afsnit:

Gå tilbage til det sidste afsnit:

Oleg var missionær. Han havde truffet en mand, som han var overbevist om var anal-fabet, selv om denne ikke ville vedkende sig dette.

Det drejede sig om Emilio, som var en kendt TV-vært, der prøvede sine seksuelle grænser af i en række forskellige TV-programmer. Et hverv som havde sikret ham det tvivlsomme tilnavn ”Lumre” Emilio.

Emilio var på enhver måde feminin i sit menneskelige udtryk. Det gjaldt ikke alene med hensyn til hans bevægelser og med hensyn til hans måde at udtrykke sig på rent verbalt, men også hans udseende.

Hans hår var sat skulpturelt op. Det samme gjaldt hans øjenbryn, som var omhyggeligt afplukkede for også at kunne fremstå som skulpturelle.

En enkelt omstændighed med hensyn til Emilios feminisme havde dog forvirret Oleg fra den første gang, hvor han havde set Emilio på fjernsynsskærmen.

Hvorfor tror Oleg, at Emilio er anal-fabet?


Hvorfor tror Oleg, at Emilio er anal-fabet?

Det drejede sig om de overdimensionerede briller, som Emilio almindeligvis bar, men et konkret møde med Emilio, hvor han havde danset med ham, havde dog fjernet enhver tvivl fra hans sind. Emilio var uden tvivl en sand anal-fabet.

Den store bule som dannede sig under livremmen under dansen havde fjernet enhver form for tvivl hos Oleg.

Nu var det blevet en hellig pligt for Oleg at vise Emilio den sande vej til lykken og befri ham for det tvivlsomme tilnavn.

Han vidste på forhånd, at det kunne blive en meget vanskelig opgave. Emilio havde ved flere offentlige lejligheder tilkendegivet, at han ikke var anal-fabet. Oleg vidste derfor også med sikkerhed, at det kunne blive nødvendigt at tvinge ham til at se sandheden i øjnene.

Hvad går Olegs plan ud på:

Oleg havde imidlertid en plan. Han havde på forhånd undersøgt, hvor Emilio holdt til med sin kvindelige kæreste Hanno, som heller ikke ville se i øjnene, at Emilio var anal-fabet.

(Biledet kan ikke aktiveres)

Aftenen kom, hvor planen skulle realiseres. Oleg havde købt en kæmpemæssig buket røde roser til Hanno, fordi han umiddelbart gik ud fra, at Hanno var romantisk anlagt. Nu stod han ved døren til parrets lejlighed og ringede på. 

Hvad er Olegs plan? Vil han forsøge at forføre både Hanno og Emilio for på denne måde at vinde Emilios penishjerte?

Gå videre til næste afsnit: