Oleg som homoseksuel inseminør:

Oleg havde fået et arbejde som inseminør ved en kvægavlsforening. Hans arbejde bestod i at foretage kunstig befrugtning af køer med tyresæd efter bestilling fra landmænd.

Det var et arbejde, som passede Oleg godt. Som anal-fabet af første grad var han ikke selv i stand til at få børn med en partner på en biologisk naturlig måde.

Med dette arbejde havde han en mulighed for at kunne hjælpe andre med at få ”børn”, selv om det godt nok ”kun” var inden for dyreverdenen.

Oleg havde ikke arbejdet særligt lang tid inden for området, før han fandt ud af, at nogle af de mandlige landmænd godt kunne føle sig ensomme. Det skyldes, at de mange gange stod alene med ansvaret for et stort produktionsapparat uden nogen partner ved deres side.

Han huskede sit første besøg ved en af disse landmænd. Her skulle han befrugte en ko ved at føre tyresæden ind i koens skede. Pludselig fornemmede han, at landmanden trak sig lidt tilbage. Det naturlige ville ellers have været, at han havde stået lige ved siden af Oleg for at sikre sig, at alt gik, som det skulle.

Først troede Oleg, at landmanden måske var lidt beklemt ved situationen. Denne fornemmelse ændrede sig dog hurtigt, da noget fugtigt landede på hans næse.

Oleg vidste med det samme, at det i hvert fald ikke var tyresæd, som var landet der. Det var genkendelsens glæde for stor til.

Landmanden trådte efterfølgende meget flov frem. Han forklarede brødebetynget, at befrugtningsprocessen havde hidset ham voldsomt op rent seksuelt.

Han havde derfor ikke kunne have ladet været med at tilfredsstille sig selv seksuelt. Dette resulterede i, at skuddet fra hans penisbøsse landede på Olegs næse.

Oleg får en ide:

Forklaringen gav med det samme Oleg en ide. Måske kunne han tjene lidt ekstra ”sorte” penge samtidig med, at han kunne få dækket sit eget seksuelle behov.

Ideen gik ud på, at Oleg ville give interesserede landmænd et tilbud om at ”befrugte” dem personligt umiddelbart efter, at han havde befrugtet et aktuelt dyr.

Havde landmanden derimod en interesse i selv at ”befrugte” Oleg, så ville det også blive en ydelse, som han kunne tilbyde.

Begge ydelser ville under alle tilfælde komme til at koste det samme, nemlig 500 kr., som der ikke skulle betales skat af.

Oleg var lidt forlegen ved at fremlægge sit forslag for landmanden, men det havde han på ingen måde behøvet at være. Landmanden hev med det samme en velspækket tegnebog frem fra baglommen.

Han fandt en femhundredekroneseddel frem og rakte den frem til Oleg som et udtryk for, at så var den handel afsluttet.

Som bekendt havde landmanden allerede afskudt sin penisbøsse. Han bad derfor Oleg om at finde sit ”våben” frem og trænge ind i hans bagdel og affyre det der.

Det ønske havde Oleg ikke noget problem med at opfylde. Hans penis var allerede hævet helt op og bankede på for at komme ud af sit fængsel.

Nu kunne det ikke gå hurtigt nok for dem begge. Oleg trængte forsigtigt ind i landmandens afføringskanal med sin penis. Han begyndte at pumpe løs med en udløsning til følge.

Da landmanden efterfølgende begyndte at skrige op som en tyr i brunst, så vidste Oleg med sikkerhed, at her var der en god mulighed for at få sin løn suppleret op.

Er der andre landmænd, som er interesseret i at blive befrugtet?

Da det blev kendt i de enkelte landbrugskredse, at Oleg kunne tilbyde disse tjenesteydelser, blev han efterhånden meget efterspurgt som inseminør.

Nogen gange blev han også ringet op på sin private mobiltelefon med henblik på udelukkende at udføre sine tjenesteydelser. I disse tilfælde var Oleg selvfølgelig nødt til at udføre sit arbejde efter normal arbejdstid.

Det havde Oleg ikke noget imod, snarere tværtimod. Det gjorde han med glæde.

Oleg var nu på vej ud til en kunde, som han havde udført sit arbejde for adskillige gange før. Det drejede sig om et noget ældre ægtepar, som var meget hengivne overfor hinanden.

Oleg vidste derfor også på forhånd, at der ikke ville blive brug for de ekstra tjenesteydelser, som han kunne tilbyde.

Det forholdt sig også sådan, at lige præcis på denne dag fyldte manden 70 år. Oleg havde derfor også fået at vide i forvejen, at han måtte klare sig selv denne gang. Stuehuset var simpelthen fyldt op med gæster, som ægteparret skulle tage sig af.

Da Oleg ankom til stedet, gik han derfor også straks i gang med arbejdet.

På et tidspunkt nåede han til opgaven med at føre tyresæden ind i koens skede. Han fornemmede, at han trods alt ikke var helt alene.

Hvem er tilskueren?

Der stod en mand og kiggede meget interesseret på den igangværende insemination, samtidig med at han slikkede sig om munden.

Det tog ham 30 år at springe ud: ‘Der er ikke det store homomiljø i Bjerringbro og omegn’ (august 2019):

Video: Pape: Derfor fortæller jeg om homoseksualitet (august 2014):

Oleg vidste med det samme, hvem han var. Det drejede sig om Søreno, som var en landskendt politisk anal-fabet.

Et kort øjeblik blev Oleg helt forvirret. Hvad lavede en kendt politisk skikkelse dog så langt ude på landet blandt simple bondefolk?  

Søreno fornemmede tydeligvis, at her var brug for en forklaring, selv om forklaringen var enkel, nemlig at det ældre ægtepar var hans adoptivforældre.

Det var da også først og fremmest i denne midtjyske landsdel, hvor Søreno var vokset op, at han havde gjort sig gældende lokalt som politiker i Dansk Bondeparti.

Dansk Bondeparti var først og fremmest kendt for at tiltrække landmænd som vælgere.

Med tiden var der dog blevet stadig færre landmænd, fordi mange landbrug var blevet slået sammen for at klare sig mod deres udenlandske konkurrenter. Det betød igen, at vælgerbestanden efterhånden var skrumpet ind. Partiets eksistensgrundlag var nu truet.

Et andet problem var, at partiet oprindeligt var gået ind for traditionelle familieværdier. Partiet opfattede en traditionel familie som en mand og en kvinde, som fik mindst et barn sammen og blev viet på et tidspunkt enten i en kirke eller borgerligt.

Denne familieopfattelse dominerede dog ikke længere i samfundet. Dette kom bl.a. til udtryk ved, at det for nylig var blevet vedtaget ved lov, at anal-fabeter som par også kunne blive kirkeviet.

Har Søreno en fremtid i Folketinget?

I denne sammenhæng var landsledelsen i Dansk Bondeparti blevet opmærksom på Søreno som et muligt emne til lederposten i partiet. Landsledelsen skønnede således, at Søreno i kraft af sin anal-fabetisme og popularitet lokalpolitisk ville kunne skaffe de nye vælgere, som der skulle til for at sikre partiets fortsatte eksistens.

Fremover ville partiet således forsøge at hverve nye medlemmer fra den stadig voksende skare af anal-fabeter, som havde brug for en landsfader og et politisk ståsted.

Dette betød, at Søreno var blevet valgt enstemmigt som den nye partileder ved partiets årlige landsmøde.

Oleg begyndte lige pludselig at forstå, hvordan Særeno havde kunnet udvikle sig til at blive en anal-fabet af første grad.

Hvordan er Søreno blevet homoseksuel?

Således havde det ældre ægtepar i mange år haft en årlig besøgsdag for mennesker udefra. Her kunne de samme mennesker få et indblik i, hvordan malkekøerne reagerede, når de blev lukket ud i den frie natur.

I denne situation ville køerne selvfølgelig hoppe og springe rundt, fordi de nu endelig kunne få lov at bruge kroppen og få rørt musklerne. Nogle af køerne ville naturligt nok forsøge at hoppe ovenpå hinanden med det formål at forplante sig.

Disse scener havde Søreno som barn været vidne til en masse gange. Han havde ganske enkelt oplevet den glæde og kådhed, som køerne gav udtryk for i situationen.

Søreno havde dog ikke fået hele forklaringen som barn. Når en ko hoppede ovenpå en anden ko, så var det selvfølgelig, fordi der ikke befandt sig en rigtig tyr/mand i den samme indhegning.

En kraftig bygget tyr med en maskulin fremtoning, en ring i næsen og store brune øjne. Sagt med andre ord en tyr, som kunne dække koens naturlige behov for at få børn.

Inspireret af køerne havde det derfor også været naturligt for Søreno som ung mand at finde sammen med et andet menneske med det samme køn som ham selv.

Er Søreno interesseret i at blive befrugtet?

Nu besluttede Oleg sig for, at han ville tage chancen med sin nyerhvervede viden og fortælle Søreno, at han selv var anal-fabet. Efterfølgende ville han fortælle om de ekstra tjenesteydelser, som han kunne tilbyde.

Oleg havde ikke behøvet at bekymre sig. Søreno havde med det samme genkendt en åndsfælle. Tilbuddet om de ekstra tjenesteydelser tog han derfor imod med glæde.

I situationen foretrak Søreno dog at få lov til at befrugte Oleg. Han stillede dog som et krav, at Oleg skulle brøle som en ko, når Søreno selv fik sin udløsning.

Det var en udfordring, som Oleg ikke havde noget imod. Da Søreno fik sin udløsning i hans numsemand, brølede han, som han aldrig havde brølet før.

Oleg var glad for dagens resultater, selv om han vidste, at han aldrig ville komme i Folketinget som medlem. Han vidste dog også, at han altid ville være velkommen via bagindgangen.

En anderledes bog:

Køb bogen her: Anal-fabeterne 1 :

Hvad er en anal-fabet?

Du bliver først fri i hjertet/sjælen, når du lærer dig selv at kende.

Livet kan anskues fra mange forskellige synsvinkler.

Sandheden forløser på længere sigt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.