Oleg som homoseksuel julemand:

Vi befinder os i julemåneden 2022, hvor der skal dannes en ny regering og udpeges en ny statsminister i Danmark. I dette tidsbillede havde Oleg fået sig et deltidsarbejde som julemand i en større pornoforretning.

For ham var det en oplagt mulighed til at kunne vise danskerne, hvilke gaver han som anal-fabet kunne tilbyde.

Forretningen havde specialiseret sig i at sælge sexlegetøj og sexet beklædning af enhver art.

Som noget helt specielt havde forretningen i mange år solgt julekalendere med sexlegetøj, som kunden kunne forsøde juledagene med.

Forretningen ville dog også gerne styrke salget og havde derfor besluttet sig for at forsøge sig med et nyt tiltag i 2022.

Det drejede sig om en julekalender, som henvendte sig specielt til anal-fabeter.

Den dyreste af disse kalendere kostede 3.000 kr. Til gengæld fik kunden også rigtig meget kvalitet for pengene. Alle lågerne indeholdt således legetøj, som kunden kunne have glæde af i mange år.

Her var det så, at Oleg kom ind som julemand. En enkelt af den dyreste julekalender indeholdt nemlig en helt speciel gave, som åbenbarede sig i låge 24.

En erotisk nat med selveste julemanden:

Det var en gave, som bestod i en erotisk nat med selveste julemanden i natten efter 3. juledag.

For Oleg var det et ønskejob. Han kunne jo ikke vide på forhånd, hvem han skulle tilbringe en nat sammen med.

Måske var det en kunde med den helt perfekte bagdel, som han havde ledt efter i årevis. Han kunne også være så uheldig, at det var en kunde, som ikke havde det helt store seksuelle potentiale at tilbyde.

I dagene op til juleaftensdag bestod Oleg´s arbejde i at vejlede kunderne i, hvordan de skulle anvende sexlegetøjet.

Når der ikke var så travlt i forretningen, placerede Oleg sig på en stol i udstillingsvinduet. På den måde kunne kunderne få et indblik i, hvad det var for en hovedgevinst, som de kunne vinde.

På den udvendige side af udstillingsvinduet var der anbragt en ringeklokke. Af opslaget ved siden af klokken, fremgik det, hvad der kunne ske, hvis kunden aktiverede klokken.

Hvis kunden var rigtig heldig, ville Oleg rejse sig fra sin stol. Herefter ville han løsne bæltet på sit julemandskostume og afsløre hvad der gemte sig under kostumet.

Han havde selvfølgelig ikke noget undertøj på. Det betød, at kunden kunne få et indblik i det paradis, som ventede den heldige vinder.

Oleg som julemandsmodel:

Nu sad Oleg på sin plads på stolen i udstillingsvinduet. Han håbede på at kunne inspirere de helt rigtige anal-fabeter til at købe flere julekalendere.

Med Olegs øjne var en rigtig anal-fabet en mand, som var i besiddelse af den helt perfekte bagdel, som han kunne få lov til at befrugte.

Oleg havde næsten helt mistet håbet, men en dag stod der en mand udenfor udstillingsvinduet, som han kunne genkende.

Papes jul med fem kristne: Troede de var jøder (september 2022):

Video: Eksklusivt med Søren Pape. Jeg er ikke som de andre (november 2014):

Det drejede sig om en mand, som han havde tilbragt adskillige erotiske nætter sammen med. Mandens bagdel var ganske vist ikke perfekt, men den havde til gengæld en anseelig størrelse. Det betød, at Oleg uden problemer kunne føre sin fuldt erigerede penis helt ind i mandens bagdel. Det var en egenskab, som Oleg satte meget pris på.

Navnet på manden var Søreno. Som læsere er I blevet præsenteret for Søreno for første gang i beretningen: ”Oleg som homoseksuel inseminør”.

Som bekendt er Søreno formand for Dansk Bondeparti. Han havde haft en drøm om at blive den nye statsminister.

Som anal-fabet af første grad håbede han på, at han som statsminister kunne medvirke til at øge kendskabet til anal-fabeter. Dette skulle så gerne resultere i, at anal-fabeterne i højere grad blev accepteret i det danske samfund.

En mistet drøm:

Søreno havde dog opgivet sin drøm om at blive statsminister. Det skyldes, at hans mand og samlever igennem mange år havde fortalt en række usandheder om sig selv til Søreno.

Nogle af disse usandheder havde Søreno fortalt videre til medierne. Medierne havde efterfølgende afsløret nogle af usandhederne og offentliggjort dem. Af samme årsag havde Søreno set sig nødsaget til at blive skilt fra sin mand.

Det betød også, at Søreno havde mistet en stor del af den troværdighed, som han ellers var blevet værdsat for i befolkningen.

Dette var kommet til udtryk, da folketingsvalget endelig fandt sted. Dansk Bondeparti havde på ingen måde fået det antal stemmer, som det havde håbet på.

Det havde fået Søreno til at opgive drømmen om at blive statsminister.

Nu sad Søreno tilbage og var lidt desillusioneret. Han havde mistet en del af sin tro på mennesket og fremtiden.

Dog håbede han på, at julemanden ville give ham troen tilbage.

Vil Søreno vinde førstepræmien?

Det blev ikke første gang, at Søreno stillede sig foran udstillingsvinduet, når Oleg sad på sin plads på stolen i vinduet.

En enkelt gang dristede han sig også til at trykke på ringeklokken, som skulle få Oleg til at blotte sig.

Det bemærkede Oleg. Han skyndte sig derfor at rejse sig og løsne bæltet på sit julemandskostume, så Søreno kunne se hvilke herligheder, der gemte sig nedenunder.

Tilsyneladende kunne Søreno ikke genkende det prægtige ”værktøj”, som befandt sig mellem Oleg´s ben.

Det undrede Oleg lidt, men han slog det hen med, at det trods alt også var flere år siden, at de havde tilbragt den sidste erotiske nat sammen.

Så blev det endelig juleaften:

Da den 24. december endelig indfandt sig, og den sidste låge i julekalenderen endelig var blevet åbnet, ventede Oleg spændt.

Desværre var der ikke blevet solgt så mange af den aktuelle kalender, som udelukkende henvendte sig til anal-fabeter.

Det generede imidlertid ikke forretningsindehaveren, som mente, at det tog tid, før den slags initiativer blev værdsat.

Forretningsindehaveren havde dog bemærket, at en enkelt kunde havde købt 10 af de dyreste julekalendere, som udelukkende henvendte sig til anal-fabeter. Den aktuelle kunde måtte altså være mere end almindelig interesseret i at vinde.

Nu håbede Oleg på, at denne kunde måske kunne være Søreno.

Oleg og forretningsindehaveren kom ikke til at vente længe.

Låge nr. 24, som udløste førstepræmien, var forsynet med et telefonnummer, som den heldige vinder kunne ringe til i et givet tidsrum.

Det drejede sig om forretningsnummeret. Derfor sad Oleg og forretningsindehaveren også i forretningen og ventede på, at den heldige vinder skulle ringe.

Hvem er det, som vinder julemanden?

Da telefonen endelig ringede, var Oleg ved at tisse i bukserne af lutter spænding. Det blev derfor også forretningsindehaveren, som tog telefonen.

Af samtalen forstod Oleg, at det rent faktisk var Søreno, som havde vundet førstepræmien. Det var også Søreno, som havde købt de 10 julekalendere for at forøge sine chancer for at vinde.

Herefter var det Oleg´s tur til at tale med Søreno i telefonen.

Han forklarede Søreno, at han kunne indløse førstepræmien på hans privatadresse kl 20:00 den tredie juledag.

Ydermere spurgte han også ind til Søreno´s tøjstørrelse. Det skyldes, at Søreno skulle bære nissetøj, når han skulle indløse præmien. På den måde ville rollespillet blive fuldendt. Oleg ville derfor også være helt sikker på, at den helt rigtige størrelse i nissetøj lå parat til Søreno, når han ankom til adressen.

Til Oleg´s helt store glæde kunne Søreno ikke genkende hans stemme i telefonen. Tilsyneladende var det store nisseskæg med til at sløre hans stemme.

Han besluttede sig derfor for, at han ikke ville afsløre sin identitet over for Søreno. Der var jo ingen grund til at ødelægge julemagien.

Den store præmiedag:

Endelig oprandt dagen, hvor Søreno skulle indløse præmien. Præcis kl. 20:00 om aftenen ringede han på Oleg´s dørklokke, hvor en spændt Oleg lukkede op.

Oleg havde lagt nissetøjet frem i forvejen til Søreno og bad ham tage det på. Han understregede vigtigheden af, at Søreno ikke havde undertøj på, når han tog nissetøjet på. Nissebukserne var nemlig forsynet med et rundt hul bagtil ud for det sted, hvor numsehullet befandt sig.

Det betød, at en befrugtning bagfra umiddelbart kunne gennemføres.

Oleg satte sig derfor på en almindelig spisestuestol. Han havde løsnet bæltet på sit julemandskostume. Hermed blev den magiske tryllestav mellem hans ben blottet.

Tiden var kommet til, at Søreno skulle sætte sig op på Oleg´s skød, så julemanden kunne opfylde hans ønske.

Nu bad Oleg Søreno om at lægge armene omkring hans hals og holde lidt igen, før han satte sig endelig på plads i hans skød. På den måde kunne Oleg få placeret sin fuldt erigerede penis i Sørenos numsehul i den helt rigtige position, før Søreno lod sig synke ned i hans skød.

Hermed kunne juleeventyret begynde. Op og ned, op og ned og endnu engang op og ned.

Så skete miraklet. Oleg´s ”tryllestav” afgav en strøm at guddommelige safter til Søreno´s store krop, og Søreno skreg af vellyst

Men ikke nok med det. Søreno havde også et behov for at give udtryk for sin vellyst, og han udbrød: ”Nu begynder jeg igen at tro på menneskeheden og fremtiden.”

Aftenen og natten var dog langtfra overstået. Til Oleg´s store overraskelse havde Søreno taget en gave med.

Det drejede sig om alt sexlegetøjet fra vinderkalenderen. Da låge nr. 24 indeholdt julemanden som en præmie, drejede det sig om i alt 23 stk. legetøj.

Julemanden kommer virkelig på arbejde:

Søreno bad Oleg om at vise ham, hvordan det enkelte sexlegetøj skulle anvendes i praksis. Det gjorde Oleg selvfølgelig med glæde.

Natten blev lang og inderlig. Søreno havde et behov for at få vist, hvordan det enkelte legetøj fungerede adskillige gange.

Faktisk blev det enkelte legetøj så slidt, at Søreno ikke skønnede, at det var umagen værd at tage med hjem igen.

Det betød i øvrigt ingenting. Søreno havde jo stadig de 9 julekalendere med sexlegetøj, som han kunne anvende, når han skulle finde sig en ny mage.

Mødet med julemanden havde givet ham det håb, som han behøvede for at komme videre med livet. En tur i kanen med julemanden havde simpelthen gjort udslaget,

Med dette dejlige juleeventyr vil jeg gerne ønske alle jer læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

En anderledes bog:

Køb bogen her: Anal-fabeterne 1 :

Hvad er en anal-fabet?

Oleg som homoseksuel inseminør.

Du bliver først fri i hjertet/sjælen, når du lærer dig selv at kende.

Livet kan anskues fra mange forskellige synsvinkler.

Sandheden forløser på længere sigt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.