Hvad er en anal-fabet?

Hvad er en anal-fabet?

Sexlinien (december 2019):

Her kan du finde den danske definition på homoseksualitet (december 2019):

Bloggen handler om en række personligheder, som ikke bare er homoseksuelle, men også anal-fabeter.

En analfabet vil typisk være en person, som ikke kan læse og skrive, men kan også være en person, som er uvidende inden for et bestemt område.

En anal-fabet hører til inden for den sidstnævnte kategori. Således er anal-fabeten uvidende om det anale, forstået på den måde at anal-fabeten ikke gør sig klar, hvad det naturlige formål med afføringskanalen er, nemlig at skille sig af med de faste affaldsstoffer, som har hobet sig op i kroppen. Dette betyder, at anal-fabeten også konsekvent bruger afføringskanalen som en kærlighedskanal.

En anal-fabet af første grad er således en homoseksuel mand, som forguder afføringskanalen.

Om den homoseksuelle hovedperson Oleg:

Denne blog indeholder en række beretninger om disse anal-fabeter. En gennemgående person i alle beretningerne vil være Oleg, som netop er anal-fabet af første grad.

Oleg er en mand, som går meget op i sit ydre udseende. Dette kommer til udtryk ved, at han går meget op i at holde sin krop ved lige ved at dyrke motion. Desuden sætter han en ære i at vælge det rigtige tøj til den rigtige lejlighed og har derfor også en stor garderobe.

I forsøget på at blive ved med at se ung ud er hudpleje imidlertid det vigtigste for Oleg. Der er knap en rynke at spore i hans ansigt, men kommer man tæt nok på, kan man ane, at der er ved at danne sig en række af fine cirkelrunde rynker omkring hans lidt fremstående mund. En omstændighed som skyldes, at Oleg elsker at sutte på langstrakte slikkepinde.

Her kan du læse om danskeren Ole Henriksen, som er erklæret homoseksuel:

Ole Henriksen går lige som Oleg meget op i hudpleje og har fået succes i U.S.A. ved at udvikle hudplejeartikler, hvilket har givet ham tilnavnet “Cremekongen”.

Oleg er også lidt af en filosof. Mange af os kender ordsproget: ”Når enden er god, er alting godt”. Denne ordlyd har Oleg lavet om til: ”En velsmurt ende er en god ende”.

Nogle af læserne vil måske mene, at de kan genkende de beskrevne anal-fabeter i historierne fra det virkelige liv. Det er imidlertid en ren tilfældighed.

Dette forhold ændrer imidlertid ikke op på den kendsgerning, at beretningerne vil få mere liv og blive mere læsevenlige, hvis man som læser har fantasien til at erstatte de beskrevne mennesker med mennesker fra det virkelige liv.

Blogmaster: Manio-Zar

2 Replies to “Hvad er en anal-fabet?”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.