Den generelle holdning til homoseksuelle i Ukraine:

Den generelle holdning til homoseksuelle i Ukraine:

Flertallet af befolkningenUkraine nærer en meget stor modvilje imod mennesker, som afviger fra den heteroseksuelle norm, heriblandt homoseksuelle. Det har i adskillige tilfælde ført til vold mod disse personer. Læs her (maj 2013).

Lær mere om Ukraine (december 2019):

I anledning af Eurovision Song Contest i Ukraines hovedstad, Kiev  i 2017 advarede det danske udenrigsministerium  de homoseksuelle i den danske delegation mod at skilte med deres seksualitet i offentligheden. Læs  her (april 2017).

Fra DR’s Ukraine-korrespondent, Matilde Kimer, forlød det:

“- Ukraine er, hvor Danmark var for 30-40 år siden, når det kommer til synet på homoseksualitet. Af den brede befolkning bliver det betragtet som noget skamfuldt og som noget lidt sygeligt, siger Matilde Kimer og fortsætter:

– Mange vil føle sig provokeret af at se to mænd holde i hånd. Og at se to mænd kysse vil svare til, at man herhjemme går rundt med dilleren hængende ud – det vil blive opfattet som enormt provokerende og som om, man bevidst er ude på at genere folk.” Læs her (april 2017).

Læs også følgende indlæg:

Lovgivningen om de homoseksuelle i Ukraine:

Mediernes holdning til de homoseksuelle i Ukraine:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.