Kan to homoseksuelle/lesbiske udgøre en familie?

Kan to homoseksuelle/lesbiske udgøre en familie?

Gæsteskribent Fransiska Oberhausen: http://www.sandhedsbibelen.com/

Et barn bliver født  på en naturlig biologisk måde ved, at en mand rent fysisk befrugter en kvinde. Hermed er der skabt en naturlig familie.

Et barn er så at sige et liv, der kommer ud af intetheden. Det ene øjeblik eksisterer det ikke, og det næste øjeblik er det en del af den fysiske verden.

For sådan et liv vil de forældre, som har skabt det, være dets rødder/fundament. Begge forældre bør selvfølgelig vise barnet så meget kærlighed og omsorg, at det føler, at det har en eksistensberettigelse.

Barnet forventer naturligt, at forældrene giver det de færdigheder, som er nødvendige for, at det kan få en harmonisk barndom og voksenliv.

En forventning som tager udgangspunkt i, at barnet ikke selv har bedt om at blive født.

Desværre er disse optimale omstændigheder ikke altid til stede. Måske kan den ene eller begge forældre ikke kan være der i forbindelse med hele barnets opvækst.

Måske er begge forældre heller ikke deres ansvar bevidst med hensyn til at give barnet de optimale opvækstbetingelser.

Forældre som fundament for et barn:

Det kan ikke siges for mange gange. For et barn vil dets forældre være dets fundament.

Forestiller man sig rent billedligt, at et barn er som et hus, der skal bygges op.

Skal dette hus eksistere så lang tid som muligt uden at man skal bruge en masse tid på at vedligeholde det, forudsætter det, at det liver bygget op på et solidt fundament.

Eller sagt på en anden måde at bliver der sat for mange spørgsmålstegn ved et barns eksistensberettigelse i løbet af dets barndom, så vil barnet i sit voksenliv skulle bruge en masse tid på at overbevise omverdenen om dets eksistensberettigelse.

Dette betyder ikke, at et sådant menneske ikke kan have et indholdsrigt/leveværdigt liv.

Der findes utallige eksempler på, at det er netop er sådanne mennesker, som er gået over i historien. Det skyldes, at de har haft et ekstra stort behov for at bevise deres eksistensberettigelse i forhold til omgivelserne.

Problemet er bare, at den slags mennesker aldrig bliver rigtige lykkelige,

De skal hele tiden holde sig i gang og bevise over for sig selv og deres omverden, at de har en eksistensberettigelse, netop fordi deres ”hus”/liv er bygget op på et usikkert fundament.

Hermed er vi nået frem til det afgørende spørgsmål.

Kan 2 homoseksuelle/lesbiske mennesker udgøre en familie?

Eftersom en naturlig familie består af en far og en mor og mindst et fælles barn, kan 2 homoseksuelle/lesbiske mennesker ikke udgøre en optimal familie.

Dette forhold gør sig specielt gældende for homoseksuelle/seksuelle mennesker.

Disse mennesker har ofte været udsat for seksuelle krænkelser fra et eller flere mennesker i en tidsbegrænset periode i løbet af deres tidlige barndom.

Er ens eget liv bygget op på en usikker barndom, vil det blive usædvanligt svært at sikre, at et barn, som er i ens varetægt, kan få et harmonisk familieliv som voksen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.