Oleg som homoseksuel poder i Københavns Kommune:

Vi befinder os i december måned 20121. Corona-krisen (februar 2021) gør sig stadig gældende i Danmark.

Oleg havde fået arbejde som poder i Københavns Kommune. Arbejdet bestod i, at han skulle tage en prøve med en podepind fra svælgets bagvæg hos en given patient, som kunne være smittet med Covid-19 (decemmber 2021).

Tilde arbejder som poder: – Det er et superfedt job (april 2021):

Video: Sådan poder man for Covid-19 korrekt (marts 2020):

For Oleg var det nærmest et drømmearbejde. Hans livsmission var nemlig stadig at finde frem til de mest perfekte bagdele, som han kunne “befrugte” bagfra.

Arbejdet gav ham således en mulighed for at komme i tæt kontakt med sit eget køn og studere deres bagdele.

Det kunne han gøre uden at være bekymret for, at hans seksuelle hensigter blev misforstået. Det var arbejdet simpelthen for vigtigt til.

Oleg var nemlig stolt af at være en anal-fabet af første grad. Det var vigtigt for ham, at han ikke skulle undertrykke sin seksualitet og kunne vise sin seksualitet frem med sin påklædning, som ofte havde en pink farve. Billedet af ham selv som anal-fabet af første grad blev fuldendt med hans feminine kropssprog og hans feminine måde at udtrykke sig på.

Selv om Oleg vidste, at han kun måtte anvende berøringer, som var relateret til arbejdet som poder, så var det alligevel nok, til at han blev vildt liderlig.

Hvad laver Oleg på toilettet?

Det betød, at han ret så ofte havde et behov for at komme på toilettet for at onanere. Selvfølgelig irriterede det de andre podere, at han så tit måtte holde en pause, fordi arbejdspresset var så stort. Oleg forklarede det imidlertid med, at han led af en urinvejsinfektion.

Personalet havde lidt svært ved at tro på ham, men de skiftede alligevel mening, da de hørte hans små skrig fra toilettet. Hvad personalet dog ikke vidste var, at skrigene ikke skyldtes smerte, men vellyst. Oleg kunne simpelthen ikke undertrykke den ekstatiske lykke, som greb ham, når han fik sin udløsning efter at have onaneret i ganske få minutter.

Oleg havde dog stadig et problem med at komme i tættere kontakt med sine patienter, end arbejdet tillod.

Dette problem havde Oleg løst ved at få udarbjedet 2 slags visitkort.

Den ene slags visitkort lagde op til, at han gerne ville lære en given patient nærmere. På visitkortet var der et lille billede af ham og et telefonnummer.

Det andet visitkort indeholdt også et billede af ham og et telefonnummer, men lagde mere dirkte op til et seksuelt forhold.

Oleg opbevarede de 2 forskellige slags visitkort i hver sin lomme.

Var der en bestemt patient, som han var interesseret i, så tog han det relevante visitkort op af lommen og lagde det ned i en af patientens lommer.

Derefter trykkede han let på den pågældende lomme for at gøre patienten opmærksom på at han skulle kigge i lommen, når han kom hjem.

Hvorfor er Oleg blevet poder?

Søren Brostrøm om manden i sit liv: Han ville ikke have mig (maj 2020):

Video: TV 2 NYHEDERNE – Søren Brostrøm kåret som Årets LGBT+ (november 2021):

Det var ikke en tilfældighed, at Oleg havde valgt at blive poder i netop Københavns Kommune. Hans store drøm var at møde Søren Bro i forbindelse med hans arbejde på testcenteret.

Søren var en højt estimeret embedsmand i Sundhedsstyrelsen. Han var trådt frem på fjernsynet et utal af gange de sidste mange måneder. Hans opgave bestod i vejlede den danske befolkning i, hvordan den skulle beskytte sig imod Covid-19.

Beskyttelsen kunne ske ved hjælp af værnemidler som ansigtsmasker og ansigtsvisirer og ved at spritte hænderne af i nogle konkrete situationer.

Beskyttelsen kunne også komme til udtryk i form af adfærden. Det kunne for eksempel være en fordel at holde en vis form for afstand til hinanden for ikke at smitte.

Eftersom covid-19 smitten hele tiden skiftede udtryk og form, så var det også nødvendigt, at Søren trådte frem på fjernsynet, hver gang disse forandringer indtrådte.

På den måde opnåede Søren hurtigt en vis form for status i den danske befolkning. Danskerne begyndte hurtigt at opfatte ham som en fast klippe i deres tilværelse.

Søren optrådte nemlig altid rolig og velafbalanceret i fjernsynet og var som oftest iført et nydeligt mørkeblåt jakkesæt med en hvid skorte og et slips, som passede til jakkesættet.

Sådan opfattede Oleg ham også. Derfor kom det også som en kæmpeoverraskelse for ham, at Søren en dag bekendtgjorde i medierne, at han var anal-fabet af første grad.

Er Søren en fyrig hingst?

Søren lod det ikke blive ved det. Han gav også udtryk for, at han var stolt af at være anal-fabet og gerne ville genfødes som en anal-fabet.

Disse udsagn havde gjort Oleg vild af liderlighed. Han var på ingen måde i tvivl om, at der gemte sig en fyrig hingst bag Sørens noble optræden.

Han var slet ikke i tvivl om, at Søren indtil nu havde valgt at skjule sin egentlig seksualitet bag en nobel adfærd for at fremme sin økonomi og status.

Nu ville Søren også gerne accepteres med sin seksualitet.

Her stod Oleg parat til at hjælpe. Han opfattede Søren som en fyrig hingst, som selv havde valgt at få en ”åndelig” saddel på, som begrænsede hans livsudfoldelse. En ”åndelig” saddel i form af penge og status.

Oleg ville gerne fjerne denne saddel fra hans ryg og i stedet lægge et mørkeblåt tæppe hen over hans ryg. Et tæppe som havde den samme farve og var lavet af det samme stof som Sørens jakkesæt.

Så ville han sætte sig op på ryggen af den stolte hingst og ride af sted på ham i solnedgangens skær.

Det var Olegs store drøm, og han håbede på, at han kunne få denne drøm opfyldt med sit arbejde som poder på netop dette testcenter.

Søren fungerede nemlig som poder på testcenteret en gang imellem. På den måde kunne han bevise overfor folket, at han ikke var hævet over dem.

Bliver Olegs drøm opfyldt?

Olegs drøm skulle vise sig ikke at være uopnåelig

En dag dukkede Søren op på centeret. Han skulle afløse en poder på centeret, og til alt held befandt denne poders arbejdssted sig ikke særligt langt fra det sted, hvor Oleg arbejdede.

Der gik da heller ikke særlig lang tid, før Søren fik øje på Oleg. . Oleg var ikke en mand, som lagde låg over sin seksualitet.

Da deres blikke mødtes, var der ingen tvivl om, hvad der skulle ske efterfølgende.

Herfra var der ikke langt til handling. Olegs mange toiletbesøg betød, at han havde rig mulighed for at lade et af sine mange visitkort falde ned i en af lommerne på Sørens jakkesæt.

Der gik da heller ikke lang tid, før Søren kontaktede Oleg, så der kunne aftales et besøg i Olegs lejlighed.

Klimaks:

Oleg var forventningsfuld, da han lukkede op for døren til sin lejlighed, så Søren kunne komme ind.

Han var iført en stilfuld silkebadekåbe, som udelukkende dækkede over et par lyserøde underbukser. Oleg syntes ikke, at der var nogen grund til at dække over, hvad formålet med Sørens besøg var.

Søren var da også meget tilfreds med, hvad han så. Han bar sit traditionelle ”arbejdstøj”, som han med det samme begyndte at tage af.

Det kom som en overraskelse for Oleg, at selv om Sørens arbejdstøj var traditionelt, så var hans undertøj det i hvert fald ikke.

Søren bar på et stilfuldt sort læderkorset, som holdt hans krop på plads. Korsettet omfattede ikke alene hans overkrop, men også hans endeballer som blev holdt på plads af korsettet.

Det fik Sørens endeballer til nærmest at fremstå som perfekte, og det var med til at fuldende Olegs drøm. Det bedste af det hele var dog, at korsettet ikke dækkede over Sørens numsehul, som var frit tilgængeligt.

Virker vaccinerne, som de skal?

Herfra kunne det ikke gå hurtigt nok. Søren bad Oleg om at vaccinere ham i hans numsehul.

Oleg vidste ikke rigtig, hvordan han forholde sig til denne udtalelse. Det var trods alt en højtstående embedsmand, som han havde med at gøre.

Han udbrød derfor forsigtigt: ”Så kommer der lige et lille stik.”

Den udtalelse var Søren helt åbenlyst ikke tilfreds med. Han råbte og skreg: ”Jeg vil ikke have et lille stik. Jeg vil have et stort stik med den store sprøjte.”

Det var et ønske, som Oleg gerne ville opfylde. Han førte hurtigt men blidt sin store ”sprøjte” ind i Sørens vibrerende numsehul og begyndte at pumpe først langsomt men siden hurtigere.

Det varede da heller ikke længe, før Olegs ”sprøjte” gav efter og skød hele sit indhold af ”vaccine” ind i Sørens varme numsehul.

Søren skreg som et vildt dyr. Omsider havde han en mulighed for at kunne folde sin seksualitet fuldt ud og blive forløst.

Han var dybt taknemmelig i forhold til Oleg og bad om lov til at også at vaccine ham. Det var Oleg helt indforstået med.

Oleg og Søren blev efterfølgende enige om, at de skulle vaccinere hinanden mindst 3 gange, så de kunne være sikre på at være immune overfor smitte udefra.

Hvordan foregår en podning?

Det var imidlertid ikke nok for dem. De ville også være sikre på, at den enkelte vaccine virkede, som den skulle.

Hertil krævedes en ”podning”. Det blev Søren, som skulle begynde. Han var trods alt eksperten.

Podningen foregik på den måde, at Søren førte sin cylinderformede ”podepind” (penis) ind i Olegs mund, indtil den nåede svælget bagvæg, hvor den blidt blev ført rundt.

Var det hele, som det skulle være, udløste podepinden en forløsende væske, som skulle forebygge mod smitte udefra.

Det blev en oplevelse, som hverken Oleg eller Søren kom til at glemme. Måske skyldtes det, at de begge var enige om at genoptage oplevelsen.

Når ”vaccinationerne” og ”podningerne” var forbundet med så store glæder, hvorfor så ikke gentage dem?

En oplagt gaveide:

Her er nok årets mest vittige bog om homoseksuelle.

Gå grinende ind i det nye år.

Køb bogen her:

Hvad er en anal-fabet?

Du bliver først fri i hjertet/sjælen, når du lærer dig selv at kende.

Livet kan anskues fra mange forskellige synsvinkler.

Sandheden forløser på længere sigt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.