Oleg som homoseksuel grønthandler i Moskva:

Oleg havde besluttet sig for at etablere sig som grønthandler i Moskva i Rusland. Det havde været et meget svært valg for ham, fordi de fleste russere i nutidens samfund ikke har den store sympati for anal-fabeter som ham.

Således var der blevet indført en lov i landet, som bl.a. forbød at reklamere for anal-fabetisme og afholde events, som promoverede anal-fabetisme.

Af samme årsag havde det været nødvendigt for Oleg at få fat i falske identitetspapirer, hvilket havde været en bekostelig affære.

Det havde dog været nødvendigt for, at han kunne få en tilladelse til at rejse ind i landet og bosætte sig der i en midlertidig periode.

Dette skyldtes, at Oleg efterhånden var blevet særdeles kendt ikke bare i Danmark. Han var også kendt i andre lande på grund af sine omfattende seksuelle aktiviteter.

Han havde derfor måttet anlægge fuldskæg og bære briller uden styrke. På den måde kunne han ikke genkendes ved den russiske paskontrol og ved sit efterfølgende ophold i landet.

Under alle tilfælde mente Oleg, at det var alle anstrengelserne værd.

I virkelighedens verden er de russiske anal-fabeter nødt til at skjule deres seksuelle identitet, når de færdes blandt heteroseksuelle mennesker i dagligdagen, så de ikke bliver chikaneret.

Dette betyder, at når anal-fabeterne endelig møder ligesindede, så folder de sig fuldstændigt ud med hensyn til deres seksualitet.

Det betød, at Oleg til fulde kunne få dækket sit umættelige seksuelle behov. Han skulle bare finde en måde, hvorpå han kunne komme i komme i kontakt med disse anal-fabeter.

Hvilken idenditet vil Oleg påtage sig?

Oleg havde valgt at etablere sig som grønthandler i en lille sidegade til en af Moskvas hovedgader. Det havde været vigtigt for Oleg at finde frem til en diskret adresse, hvor han ikke nødvendigvis blev genkendt.

Varesortimentet omfattede ikke bare grøntsager, men også frugter, som Oleg kendte fra sin tid i Danmark.

Det drejede sig blandt andet om æbler, pærer, appelsiner, ærter, tomater, meloner, porer, agurker og bananer.

Forretningen virkede ikke særlig stor udefra. For at gøre opmærksom på forretningen havde Oleg valgt at udstille grøntsagerne/frugterne i separate flamingo kasser udenfor forretningen.

Kasserne med varerne var anbragt i et reolsystem, som gjorde det nemt for kunderne at overskue varesortimentet.

Det overskuelige reolsystem gjorde det nemt for den enkelte kunde at samle de ønskede grøntager og frugter sammen. Derefter kunne kunden putte de valgte varer i en af de mange ophængte plastikposer og gå ind i forretningen og betale for varerne.

Selve forretningen var i øvrigt indrettet som de grønthandler, som man kender her fra Danmark. En undtagelse var dog de små cafeborde. Her var der anbragt smagsprøver på nogle enkle velsmagende retter af grøntsager/frugt sammen med opskrifter på de enkelte retter.

Oleg håbede på, at han kunne få det russiske folk til at forstå, hvilke uendelige muligheder, der var for at lave enkle og velsmagende retter fortrinsvis med grøntsager og/eller frugter.

Retterne lavede Oleg selv i et lille køkken, som hørte til forretningen. Tilberedningen fandt dog ikke sted om lørdagen og søndagen.

Hvad er den egentlige årsag til, at Oleg befinder sig i Rusland?

Oleg havde ikke glemt, hvad der var den egentlige årsag til at han havde valgt at etablere sig som grønthandler i Rusland.

Lørdagen var således en helt speciel dag for Oleg. Her kunne specielt inviterede kunder få adgang til hans køkken i grønthandlen. Her underviste han kunderne i, hvad grøntsager og frugter kunne anvendes til udover at fungere som føde.

Eftersom det russiske styre nærmest jagtede anal-fabeterne var det ikke alene svært at begå sig som anal-fabet i landet. Det var også svært for anal-fabeterne at anskaffe seksuelle hjælpemidler.

Således var det blandt andet meget svært for den enkelte anal-fabet at anskaffe glidecreme. Glidecremen skulle sikre, at anal-fabeten kunne få adgang til sin partners afføringskanal på den nemmeste og hurtigste måde.

Glidecremen skulle også sikre, at numsehullet kunne udvides, når behovet var der. Ydermere skulle den sikre, at indføringen af en penis i numsemanden kunne ske mere eller mindre smertefrit for den hungrende ejer.

Her var det, at Oleg kunne hjælpe. Han havde gode erfaringer med at bruge grøntsager og frugter som erstatning for glidecreme og ville gerne lære fra sig.

Allerede før Oleg traf valget med hensyn til at bosætte sig i Rusland, havde han fundet frem til flere netværk af anal-fabeter i Moskva, som hjalp hinanden med at gøre livet nemmere.

Det havde været temmelig let for Oleg at finde frem til disse grupper på internettet, netop fordi han var så kendt som anal-fabet. De forskellige grupperinger havde derfor slækket på de sædvanlige sikkerhedskrav, som havde til formål at beskytte dem mod eventuelle fysiske og psykiske trusler udefra.

Dette betød, at den dag, hvor Oleg åbnede sin butik, havde han allerede sikret sig en fast kundekreds. Hermed var han sikret en indtjening, som han kunne leve for.

Nu var det blevet lørdag. Oleg havde indgået en aftale med en minister fra sit eget land Danmark. Han glædede sig som et lille barn til at møde denne personlighed, der også var anal-fabet.

Hvem er ministeren fra Danmark?

Mogens Jensen i dansk-ugandisk nærkamp om homolov (marts 2014):

Lyt her: Mogens Jensen – Min homoseksualitet skaber forlegenhed, når jeg trykker hånd (maj 2020):

Ministeren viste sig at være Mogenso, som var minister for menneskerettigheder i Danmark. Det var under en regering, der påberåbte sig at være socialistisk.

Mogenso var i Rusland for at tale med præsidenten om befolkningens syn på og behandling af anal-fabeter som ham selv.

Af forståelige grunde var Mogenso bekymret over at skulle møde præsidenten. Det var en velkendt sag, at Mogenso var anal-fabet. Derfor var han også usikker på, hvilken modtagelse der ventede ham.

Da Mogenso trådte ind i den store konferencesal i præsidentpaladset, var det da også med bævrende hjerte, at han gik hen for at møde præsidenten, som stod parat. Det gjorde det ikke lettere, at han havde sin store sorte labradorhund stående ved siden af.

Der var også en tolk til stede, som skulle få kommunikationen til at fungere.

Hunden var forsynet med et halsbånd besat med diamanter, som nærmest lyste hele rummet op. Det fik hunden til at virke endnu større, end den var.

En kendsgerning som nærmest fik Mogensos ben til at ryste, da han gik frem mod præsidenten for at hilse på ham.

Hvor tæt vil Mogenso komme på den russiske præsident?

Mogensos håb var, at han kunne få lov til at trykke præsidenten i hånden. Han kunne måske også få lov til at holde om ham og kramme ham. Det bedste ville imidlertid være, hvis han kunne få lov til at give ham et lille kys på kinden.

På denne måde kunne han nemlig få en tæt nærkontakt med præsidenten. Det var vigtigt at få ham til at forstå, at der ikke var noget farligt og smitsomt forbundet med at være anal-fabet, men derimod noget varmt, blødt og dejligt.

Håbet blev dog ikke indfriet. Da Mogenso var 5 meter fra præsidenten, gav præsidenten sin hund en ordre. Det fik hunden til at stille sig imellem dem. Tættere kom Mogenso ikke på præsidenten, da de hilste på hinanden.

Efterfølgende satte præsidenten sig ved enden af et bord, som var 10 meter langt. Mogenso blev bedt om at tage plads ved den anden bordende. Problemet med afstanden mellem dem blev løst med mikrofoner og højtalere.

Mogenso indledte samtalen med at fortælle varmt og lidenskabeligt om danskernes syn på og behandling af anal-fabeter. Det udviklede sig til at blive en temmelig lang tale, fordi tolken hele tiden skulle oversætte.

Af præsidentens ansigtsudtryk fremgik, at han havde meget svært ved at tro på danskernes forståelse for anal-fabeter.

Efterfølgende antydede Mogenso forsigtigt, at det ville være rart, hvis den almindelige russer fik den samme forståelse for anal-fabeterne som danskerne.

Hvordan vil præsidentens hund reagere?

Bemærkningen fik øjeblikkelig præsidenten til at give sin hund en ordre. Det resulterede i, at hunden løb hen og satte sig ved siden af Mogensos stol, hvor den nøje fulgte med i alle hans kropsbevægelser.

Havde Mogenso troet på, at han kunne ændre på præsidentens syn på anal-fabeter, så troede han i hvert fald ikke på det nu. Hundens vagtsomme øjne fik ham til endelig til at indse, at her var der ikke mere at gøre.

Det blev ikke bedre af, at hundens øjne især var rettet mod lynlåsen i Mogensos bukser.

Her var der vokset en stor bule under lynlåsen frem, som hunden tilsyneladende troede kunne være et lækkert stykke medisterpølse.

Mogenso fandt det derfor nødvendigt at beskytte bulen ved at lægge begge sine hænder på bulen.

Umiddelbart efter fik Mogenso den besked via tolken, at præsidenten havde taget Mogensos råd til efterretning. Det var imidlertid nødvendigt at afsluttet mødet nu, fordi præsidenten havde et nyt møde i salen om 15 minutter.

Præsidenten takkede derefter for mødet og sagde pænt farvel over mikrofonen, hvorefter tolken førte Mogenso ud af salen flankeret af hunden.

Mogenso græder ud:

Nu sad Mogenso sammen med Oleg i det tilhørende køkken til grønthandlerbutikken. Her fortalte han ham om det gruopvækkende hændelsesforløb.

Han gjorde det også klart for Oleg, at det var vigtigt, at han fik en seksuel oplevelse, som var lidt ud over det sædvanlige, så hans dag trods alt kunne reddes.

Det var et ønske, som Oleg mente, at han sagtens kunne opfylde.

Oleg havde på forhånd forberedt sig og fundet de grøntsager/frugter frem, som skulle anvendes i stedet for glidecreme. De lå nu på køkkenbordet, men var skjult under en dug af hensyn til overraskelsesmomentet.

Nu fjernede Oleg en del af dugen for at afsløre nogle af grøntsagerne/frugterne. Det viste sig at være grønne agurker, som havde det til fælles, at de alle var retlinet. De var også afrundet i den ene ende med en kartoffelskræller, så de mindede om et penishoved.

Bortset fra den kendsgerning havde samtlige agurker forskellige længder og tykkelser.

Oleg forklarede, at den enkelte agurks formål var at udvide afføringskanalen, så det blev lettere at føre sin penis ind i den.

Agurkerne havde forskellige længder og tykkelser, så de kunne tilpasses efter endeballernes størrelse.

Han bad derfor Mogenso om at tage sine bukser og underbenklæder af, så han kunne finde den helt rigtige agurk til ham.

Er Mogenso løbet tør for glidecreme?

Her var der endelig noget, som Mogenso kunne gå ind for og med god grund. Det var lang tid siden, at Oleg havde set så stor en ende. Han forstod til fulde, hvis Mogenso løb tør for glidecreme en gang imellem.

Oleg var slet ikke i tvivl. Her var der brug for de længste agurker på bordet. Så var der jo også tykkelsen, som han skulle finde frem til.

Her åbnede der sig nye muligheder. Således kunne numsemanden udvides gradvist med 2 agurker med samme længde, men med forskellige tykkelser, hvilket Oleg tålmodigt forklarede Mogenso.

Endvidere kunne man vælge at skrælle den ene eller begge agurker med en kartoffelskræller. Hermed fik de en mere glat overflade end en naturlig agurk med dens ru overflade. Det ville indebære en mere nænsom indføring i afføringskanalen.

Den glatte og ubeskyttede overflade ville endvidere sikre, at den udskilte væske fra udstødningsrøret nemmere kunne trænge ind i agurken.

Det forholdt sig nemlig sådan, at kunden altid fik de(n) anvendte agurk(er) med sig hjem sammen med flere enkle opskrifter, hvor der blev anvendt agurker.

Ved at anvende ”kærlighedsagurkerne” i en af de udleverede opskrifter fik kunden således en mulighed for at genopleve den lykkelige begivenhed med Oleg.

Hvor mange agurker skal der anvendes til kærlighedsakten?

Mogenso var slet ikke i tvivl. Der skulle anvendes 2 agurker, og de skulle begge være ”glatbarberede”. På denne måde kunne de suge så meget ”kærlighedssaft” til sig som muligt. Hermed var der mulighed for at lave flere anretninger efterfølgende.

Oleg bad nu Mogenso om at tage fat i køkkenbordets kant med begge hænder og bakke baglæns. Derved blev hans kærlighedskanal blottet så meget som muligt.

Så var tiden kommet til, at Oleg forsigtigt kunne føre den tyndeste agurk ind i Mogensos anretningskanal. Til at begynde med var agurken ikke særlig begejstret for at blive ført ind i den genstridige kanal.

Da den begyndte at udveksle safter med udstødningsrøret, var det nærmest, som den udviklede sig til at blive som et stempel i en motor, der bevægede sig hurtigere og hurtigere.

Oleg kunne derfor også hurtigt erstatte den pågældende agurk med en tykkere agurk, som var gjort parat til formålet. Snart bevægede denne agurk sig også lystigt frem og tilbage i Mogensos drømmekanal.

Som I læsere allerede ved, så er Oleg en mand, som på enhver måde kan overraske. Det viste han nu ved helt at fjerne den dug på køkkenbordet, som havde dækket over agurkerne.

Hvad skal bananerne bruges til?

Nu tonede en række bananer frem, som alle var retlinede, men havde forskellige længder og tykkelser, præcist som det havde været tilfældet med agurkerne.

Oleg havde i forvejen lavet et lodret snit i den ene ende på samtlige bananer for at gøre det let at klemme den enkelte banans indhold ud.

Agurken i Mogensos afføringskanal stod nu stille i sin position og ventede på hvad der skulle ske. Det samme gjorde Mogenso, som havde fået øje på bananerne på grund af den manglende aktivitet.

Mogenso behøvede dog ikke at vente længe. Som professionel vidste Oleg lige præcis, hvad det var en banan, der skulle anvendes. Han trak lynhurtigt agurken ud af enden på Mogenso. Samtidig førte han bananen ind og klemte forsigtigt bananens indhold ud i Mogensos anretningskanal.

Tiden var knap, Oleg vidste af erfaring, at udstødningsrøret hurtigt ville støde bananens indhold ud. Han førte derfor hurtigt sin penis ind i afføringskanalen, som gladelig tog imod den.

Endelig var Oleg nået til den proces som han havde glædet sig allermest til. Han begyndte langsomt at pumpe, men snart kunne det ikke gå hurtigt nok. Hans ”stempel” bevægede sig nu af sted med en afsindig fart.

Snart lød der et vellystigt skrig fra både Oleg og Mogenso, som kunne få enhver til at komme løbende. Oleg havde dog sikret sig i forvejen, at de var omgivet af lydisolerende vægge.

Mogenso elsker slikkepinde:

Mogenso havde været meget tilfreds med Olegs undervisning, men han erkendte dog hurtigt, at den ikke var slut. Således fik han hurtigt øje på Olegs penis, som stadig var belagt med lækker banancreme. En sådan delikatesse kunne han simpelthen ikke sige nej til.

Som minister var Mogens blevet tilbudt mange forskellige slags ”slikkepinde”. Denne slikkepind var uden sammenligning den lækreste af dem alle.

Oleg fornemmede hurtigt Mogensos interesse, og det samme gjorde hans penis. Den foldede sig endnu engang ud som en prægtig blomst.

Som minister var det sjældent, at Mogenso lagde sig på knæ for andre, men her kunne det ikke gå hurtigt nok.

Snart omsluttede hans tykke læber Olegs ”banan”. I løbet af kort tid var ”pinden” slikket helt ren for banancreme, men her sluttede det ikke.

Som en ekstra bonus skød ”slikkepinden” lige pludselig en velsmagende kærlighedssaft ud i Mogensos mund. Det fik endnu engang Mogenso og Oleg til at skrige af vellyst.

Da de begge var kommet sig ovenpå oplevelsen, spurgte Oleg forsigtigt, om Mogenso havde fået det ubehagelige møde med præsidenten på afstand.

Hertil svarede Mogenso meget ekstatisk: ”Hvilket møde? Æret være præsidenten og hans prægtige land. Jeg kan næsten ikke vente med at komme hjem og fortælle min regering, at der stadig er håb for anal-fabeterne i det store Rusland.”

Det svar kunne Oleg kun være tilfreds med. Efter de begge havde fået tøjet på og snakket lidt om det tilfredsstillende resultat, kunne Mogens drage hjemad.

Med sig havde han en diskret plastpose med de 2 kærligheds-agurker og nogle opskrifter på de madretter, som agurkerne kunne indgå i. På denne måde kunne Mogenso genopleve kærlighedsoplevelsen med Oleg adskillige gange.

En anderledes bog:

Køb bogen her: Anal-fabeterne 1 :

Hvad er en anal-fabet?

Du bliver først fri i hjertet/sjælen, når du lærer dig selv at kende.

Livet kan anskues fra mange forskellige synsvinkler.

Sandheden forløser på længere sigt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.