Mediernes holdning til de homoseksuelle i Kina:

Mediernes holdning til de homoseksuelle i Kina:

Den dag i dag (2018) tager medierne stadig afstand fra de homoseksuelle i Kina.

Hør bare  her (april 2018):

“Alligevel valgte landet internet-censorer i sommeren 2017 at placere homoseksualitet i samme kategori som seksuelt misbrug og vold og forbød udbredelsen af homoseksuelt indhold. “

Kinablog (januar 2014):

Og videre (juli 2117):

“Internet censur i Kina er ikke et nyt fænomen. Fælles websteder som Google, Facebook og Twitter har længe været utilgængelige for kinesiske brugere. At Kina nu slår ned på underholdningsindhold og videoer er alligevel opfattet som et stort skridt i den forkerte retning.

“Med denne censur vil ingenting gå igennem, hvilket vil sætte en stopper for kreativ videooprettelse,” skrev akademiske Li Yinhe online, ifølge Reuters.

Der er et stort marked i Kina for videoindhold online. Hansen siger, at det er vokset hurtigt de seneste år, og der er godt over 500 millioner brugere. Uanset om det kan være svært at følge op med retningslinjerne, mener hun, at de vil give anledning til mere selvcensur.

– Nogle mener, at dette vil være vanskeligt at gennemføre i praksis. Jeg er ikke så sikker. Kina har været villig til at rejse betydelige ressourcer for at få mere kontrol over ikke kun medierne, men også undervisningsmaterialer og undervisningsinstitutioner, Hansen.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.