Oleg som homoseksuel stomi-patient:

Lad mig først forklare, hvad en stomi er:

“En stomi er en kunstig åbning i bugvæggen på maven, hvor tarmen er ført ud og syet
fast i maveskindet. Det betyder, at afføringen kommer ud af stomien og opsamles
i en pose på maven. Når et menneske får en stomi, er det på grund af en tarmsygdom (eller en urinvejs-sygdom). Nogle gange er stomien midlertidig, og åbningen
bliver senere lukket igen.
De to mest almindelige stomi-former er:
• Kolostomi, hvor tyktarmen er ført ud på maven
• Ileostomi, hvor tyndtarmen er ført ud på maven
En anden sjældnere type stomi er, når urinlederen er ført ud på maven.” Kilde:

Typer af stomiposer (august 2022):

Video: Overlægen forklarer: Sådan foregår din operation (juni 2017):

Oleg selv var død af uhelbredelig endetarmskræft i et tidligere liv. Hans endetarmskræft var simpelthen blevet opdaget for sent til at kunne behandles. Ellers kunne løsningen have været, at hans endetarm var blevet fjernet, og han efterfølgende havde fået en stomi.

Nu var Oleg imidlertid blevet genfødt. Hermed havde han fået et nyt liv og en ny chance.

Derfor var det også vigtigt for ham at finde ud af, hvorfor han havde udviklet endetarmskræft med dødelig udgang i sit tidligere liv. På den måde kunne hans nye liv blive længere og lykkeligere.

Han vidste jo godt at alle mennesker har normale celler i sig, som kan udvikle sig til skadelige kræftceller. Det er jo også logisk, at kræftcellerne vil udvikle sig på det sted eller de steder, hvor immunsystemet er svagt.

Oleg´s forhold til sin ”Numsemand”:

Oleg havde et modsætningsfyldt forhold til sin afføringskanal.

I sit hjerte vidste han jo godt, at afføringskanalen kun har et enkelt biologisk formål, nemlig at skille sig af med de affaldsstoffer, som har hobet sig op i kroppen. Alligevel opfattede han afføringskanalen som en kærlighedskanal.

Dette hang sammen med nogle oplevelser, som han havde haft i sin tidlige barndom. Her var hans ”Numsemand” blevet anvendt som en kærlighedskanal. Det var oplevelser, som nærmest var blevet programmeret ind i ham, fordi de var sket så tæt på hans fødsel. Af samme årsag var det nærmest umulig for ham at sætte sig ud over disse oplevelser. Disse sammenhænge betød, at han havde et modsætningsfyldt forhold til sin afføringskanal. Eller sagt på en mere direkte måde: Han havde et had/kærlighedsforhold til sin afføringskanal. Af samme årsag havde Oleg også forsøgt at tage hensyn til afføringskanalen, når den skulle anvendes som en kærlighedskanal.

Oleg stillede derfor også nogle krav til dem, som skulle have adgang til hans afføringskanal. Kravene var faktisk meget enkle. Indføringen af en penis i hans afføringskanal skulle ske på en nænsom måde. Den aktuelle penis skulle være indsmurt i glidecreme. Det samme skulle gøre sig gældende for hans afføringskanal.

Faktum var imidlertid, at disse foranstaltninger ikke havde været nok til at forhindre, at han havde fået endetarmskræft i et tidligere liv.

Kan en stomi være løsningen?

Oleg havde besluttet sig. Han ville ganske enkelt have lavet en stomi for at undgå at få endetarmskræft på et senere tidspunkt.

I det hele taget var fordelene ved en sådan operation mange. Den største fordel var helt klart, at han omsider kunne betragte afføringskanalen som en ren kærlighedskanal. I praksis betød det, at han bare kunne fylde afføringskanalen op med glidecreme. På den måde var han altid klar til at blive befrugtet bagfra.

Han behøvede heller ikke længere at havde dårlig samvittighed i forhold til sin ”Numsemand”, som omsider kunne få sin helt egen ”udgang”. Det betød, at ”Numsemanden” uden problemer kunne slippe af med de affaldsstoffer, som havde hobet sig op i Oleg´s krop.

Tidligere havde problemet nemlig været, at der ofte befandt sig en fuldt erigeret penis i hans afføringskanal. Det betød, at affaldsstofferne ikke kunne frastødes.

En stomi ville løse dette problem for altid.

Nu var Oleg imidlertid bosiddende i Danmark. Han vidste med sikkerhed, at en sådan operation ikke ville kunne gennemføres her. I Danmark kræves det nemlig, at ens helbred er i alvorlig fare for, at en sådan operation vil kunne foretages. Dette var jo ikke tilfældet her.

Oleg havde imidlertid fundet ud af, at operationen kunne foretages i Polen mod betaling. Han havde derfor også bestilt tid på en bestemt hospital i Polen til en sådan operation.

Hvordan vil det gå med operationen?

Oleg var vendt tilbage fra Polen efter en vellykket stomi-operation. Han var lykkelig for omsider at have fundet modet til at få foretaget operationen. Nu ventede der en periode, hvor han skulle vænne sig til at bruge en stomi-pose.

Som de fleste andre anal-fabeter var Oleg meget forfængelig.

Det var vigtigt for ham, at der ikke var lugtgener forbundet med at bruge stomi-posen.På samme måde var det også essentielt, at det ikke kunne ses udefra, at han bar på en stomi-pose på maven. Logisk set betød det også meget for ham, at stomi-posen ikke ”lækkede”. Der måtte ikke ske et ”læk” i forbindelse med, at udskillelsen af afføringen fandt sted. Tilsvarende måtte der ikke ske et ”læk”, efter at afføringen var ”landet” i stomi-posen.

Det var en proces, som det tog tid at lære. Hele formålet med operationen havde jo dybest set været at sikre, at afføringskanalen kunne anvendes som en ren kærlighedskanal.

Oleg følte sig nærmest som genfødt efter operationen. Nu havde hans afføringskanal endelig opnået en status som en ren kærlighedskanal. Det var vigtigt, at intet gik galt ved indvielsen af hans kærlighedskanal.

Han tog sig derfor også god tid.

Indvielsen af Oleg´s kærlighedskanal:

Som genfødt var det afgørende for Oleg, at indvielsen af hans nye afføringskanal var forbundet med romantik. Romantik betød alt for Oleg. Romantikken betød, at han kunne fungere med sin seksualitet i hverdagen.

Derfor havde han erhvervet sig en lyserød stomi-pose, som skulle anvendes ved indvielsen.

Hvordan indvielsen skulle foregå i praksis, havde han også tænkt meget over.

Oleg havde haft mange elskere igennem tiden. Her havde han udvalgt Gustavio til at skulle befrugte ham i forbindelse med indvielsen.

Som læsere er I blevet introduceret for Gustavio i min bog: ”Anal-fabeterne 1”. Her møder I ham for første gang i beretningen; ” Oleg som pølsemand”.

Gustav nu helt hårfri: – Jeg er glat som en ål (november 2017):

Video.: Gustav Salinas’ vilde forandring: Fra “Dagens mand” til bodybuilder (maj 2022):

Gustavio er en ganske ung anal-fabet, som var blevet en kendt skikkelse i mediebilledet. Dette skyldtes, at han sætter en ære i at være mere feminin end selveste Marilyn Monroe.

Hver eneste morgen når han står ud af sengen, er det første han gør at stille sig nøgen op foran et kropslangt spejl. 

Her bliver han stående, indtil et forelsket udtryk viste sig i hans øjne. Herefter siger han med en klar og tydelig stemme: ”Jeg er bare for lækker”.

Kan Gustavio klare udfordringen?

Fordelen ved Gustavio var, at han var langt yngre end Oleg og derfor havde styrken til ”at  ride” ham til. Oleg havde nemlig besluttet sig for, at Gustavio skulle være klædt ud som en cowboy ved indvielsen.

Der er nok dem, der mener, at det ikke er særligt romantisk. For Oleg var det anderledes. Han elskede ældre cowboyfilm med John Wayne i hovedrollen. Når han genså de ældre cowboyfilm, opfattede han automatisk cowboyen og hesten som værende tæt mentalt forbundne. Det var lige præcis denne mentale tilstand, som han ønskede at opnå.

Derfor havde han og Gustavio også aftalt på forhånd, hvordan Gustavio skulle være klædt ved indvielsen. Det indebar, at Gustavio skulle være næsten helt nøgen.

Han skulle dog have et par cowboystøvler på og et cowboybælte med 2 revolvere. Revolverne skulle være forsynet med løst krudt, som Gustavio kunne affyre, når han gik i gang med sit vilde ridt. Endvidere skulle Gustavio bære en cowboyhat af den samme slags, som skuespilleren John Wayne anvendte.

De havde også aftalt, at Gustavio skulle have indtaget det potensfremmende middel Viagra i forvejen. Der var således lagt op til, at Gustavio skulle befrugte Oleg adskillige gange i løbet af den seksuelle seance. På den måde fik Oleg til fulde bekræftet, at hans afføringskanal endelig havde opnået en status som en ren kærlighedskanal.

Kan Oleg skabe de helt rigtige fysiske rammer?

De fysiske omgivelser skulle imidlertid også være i orden. Oleg havde på forhånd besluttet sig for, at indvielsen af hans afføringskanal skulle foregå i hans private soveværelse. Her kunne han og hans udkårne være i fred uden indblanding fra omgivelsernes side af.

Han havde derfor gjort sig meget umage med hensyn til at gøre sit soveværelse så romantisk som muligt.

Nu lå hanhelt nøgen i sengen i sit soveværelse. Afføringskanalen var på forhånd fyldt op med glidecreme, så han umiddelbart kunne bedækkes.

Så kunne han bare vente på, at en kvalificeret rytter ville ride ham til.

Han kom ikke til at vente længe. Pludselig stod Gustavio i soveværelset.

Kan “rytteren” tæmme den vilde hingst?

Da Gustavio omsider trådte ind i soveværelset, lå Oleg helt nøgen i sin seng med spredte ben. De spredte ben skulle signalere ud til ”rytteren”, at han nu var klar til at blive besteget. Det kom også til udtryk ved, at Olegs penis tilsyneladende blev ved med at vokse i en uendelighed. Oleg kunne også med tilfredshed konstatere, at rytterens ”sædkanon” var klar til affyring.

Han vendte sig derfor straks om og placerede sig i en såkaldt ”doggy”-style. Det indebar, at han lå med alle 4 ”poter” solidt placeret på lagenet. Det eneste han behøvede var at rykke tilbage til sengekanten, så hans endeballer nåede ud over sengekanten.

På den måde kunne rytteren befrugte ham, mens han stod op.

Som rytter var Gustavio klar på enhver måde.

Han svingede sin cowboyhat rundt i luften, samtidig med at han skreg: ”Yahoo” adskillige gange. Et sekund senere var hans fuldt erigerede “sædkanon” solidt placeret i Olegs afføringskanal, og nu begyndte det vilde ridt. Gustavio pumpede løs som en besat, og et øjeblik senere fik han den første erektion. Det fik Gustavio til at affyre de 2 revolvere med løst krudt. Faktisk affyrede han revolverne hver gang, at han fik en udløsning.

Oleg selv var ved at blive gal af liderlighed. Nu skulle han ikke længere tage hensyn til ”Numsemanden” og hans egentlige formål.

Gustavio havde indtaget adskillige tabletter af det potensfremmende middel Viagra. Det betød, at han nærmest kunne foretage sit vilde vildt i en uendelighed på Olegs opfordring.

Til sidst havde både Oleg og Gustavio opnået så mange erektioner, at de havde mistet overblikket over antallet af dem. Det betød mindre for Oleg, at han fik en lidt sjov gangart de efterfølgende 14 dage.

Han havde omsider fundet den sande lykke.

En anderledes bog:

Køb bogen her: Anal-fabeterne 1 :

Hvad er en anal-fabet?

Du bliver først fri i hjertet/sjælen, når du lærer dig selv at kende.

Livet kan anskues fra mange forskellige synsvinkler.

Sandheden forløser på længere sigt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.